BODEGAS J.L. FERRER

Bodegas José L. Ferrer és un referent de tradició i innovació en l’elaboració de vins a Binissalem. Quatre generacions que des de 1931 seguim treballat perquè el sabor mallorquí dels nostres raïms es gaudeixi al voltant del món a través de cadascun dels nostres vins.

L´any 1931 José L. Ferrer amb 28 anys va fundar aquest celler sota el nom de Vinícola de Binissalem, sent pioner a Mallorca: introduint noves tècniques de cultiu de la vinya, embotellant vins per a la seva comercialització, envellint els vins en barriques de roure, elaborant vins blancs a partir de varietats autòctones i posteriorment, exportant vins a Europa i Estats Units.

En l’actualitat el celler segueix estant gestionat per la família, concretament per José L. Roses, nét del fundador, qui va treballar des de jove mà a mà amb el seu avi, i els seus fills María i Pepe, que des de que es van iniciar en la gestió del celler la segueixen mimant tal com ho van fer els seus avantpassats i treballant dia a dia, perquè els anys de tradició familiar i innovació segueixin fent la història de Bodegas José L. Ferrer única.

D.O MALLORCA BINISSALEM

  • PEDRA ECOLÓGIC

    12,31
  • VERITAS

    15,64
  \\\"Esta página web utiliza cookies técnicas para un correcto funcionamiento, pulsando en el botón proporciona el consentimiento para su uso. Puede obtener más información aquí\\\".   
Privacidad