BODEGAS J.L. FERRER

Bodegas José L. Ferrer és un referent de tradició i innovació en l’elaboració de vins a Binissalem. Quatre generacions que des de 1931 seguim treballat perquè el sabor mallorquí dels nostres raïms es gaudeixi al voltant del món a través de cadascun dels nostres vins.

L´any 1931 José L. Ferrer amb 28 anys va fundar aquest celler sota el nom de Vinícola de Binissalem, sent pioner a Mallorca: introduint noves tècniques de cultiu de la vinya, embotellant vins per a la seva comercialització, envellint els vins en barriques de roure, elaborant vins blancs a partir de varietats autòctones i posteriorment, exportant vins a Europa i Estats Units.

En l’actualitat el celler segueix estant gestionat per la família, concretament per José L. Roses, nét del fundador, qui va treballar des de jove mà a mà amb el seu avi, i els seus fills María i Pepe, que des de que es van iniciar en la gestió del celler la segueixen mimant tal com ho van fer els seus avantpassats i treballant dia a dia, perquè els anys de tradició familiar i innovació segueixin fent la història de Bodegas José L. Ferrer única.

D.O MALLORCA BINISSALEM

  \\\"Esta página web utiliza cookies técnicas para un correcto funcionamiento, pulsando en el botón proporciona el consentimiento para su uso. Puede obtener más información aquí\\\".   
Privacidad